Får man busa på jobbet?

posted in: Kul länk | 0

En av de chefer som råkat ”illa” ut har sagt ifrån på skarpen, sluta inte att ha roligt. Ja så då är det nog OK.

Jag tänkte jag ska berätta lite om vad vi har utsatt folk för. Vi har alltid försökt hålla det på en nivå där det inte blir elakt, personligt eller ställer till med problem. Du får själv avgöra om vi lyckats.

Bland de första busen jag gjorde var på en plats med många duktiga programmerare som kunde hjälpa till. Vi hade haft personalfest och två kollegor hade skojat friskt med varandra. Bland annat hade han kikat ner i urringningen på henne. Vad de inte visste var att man hade lyckats fånga detta i bakgrunden på en annan bild.
När man upptäckte detta började bilden cirkulera bland utvalda skämtare. Jag och vi kan kalla honom Anders, mest för att han hette så, klurande lite på hur vi skulle kunna skämta med de två och kom fram till att han skulle skriva ett litet skript där vi bytte bild på vår hemsida enbart för de två. Han kollade upp deras IPadress skrev ihop kodsnutten och la in den på hemsidan. Det fungerade klockrent. När de kom på morgonen efter och loggade på hördes ett ramaskri från hennes rum. Guuuuuuuuuun!!!!!! Avslöjad direkt.