Förr eller senare kommer hämnden

posted in: Kul länk | 0

I ärlighetens namn hade jag nog blivit besviken om jag inte råkat ut för något.Lite smågrejer hade ju hänt som 99 ballonger till en födelsedag och en ormkorg med Couscous när jag kom hem från Marocco. Vad skulle jag dit om, hatar ormar och Couscous.

Jag var iväg på en jobbresa till England en vecka i maj 2012 och när jag kom hem hade mina kära kollegor haft väldigt mycket fritid. Alldeles för mycket skulle jag vilja påstå. I dagar och även kvällar hade de ”dekorerat” mitt rum. Tjifens hade beordrat att man skulle spärra mitt passerkort så att jag inte kunde ta mig in före måndag morgon. Hon hade även bidragit med spindelväv, mitt tredje hatobjekt. Vad hade de då ställt till med?  De hade någonstans inhandlat aluminiumfolie i industriformat. Vet inte riktigt hur många meter det rörde sig om men det räckte till att slå in hela mitt kontor. Varje takplatta var inslagen var för sig. Hela skrivbordet med allt som var på det. Gardiner, dörren, lampor, prydnader, stolen, ja rubbet. Över hela skapelsen låg spindelväven. Efter en vecka i landsflykt är det en del som väntar på att bli gjort. Det fick vänta lite till.

Photosynth ger en 360 graders bild